Velkommen til woodchipper.com

Her kan du gratis og uforpligtende forespørge et tilbud på udvalgte TP flishuggere. 

Så let får du et skræddersyet tilbud på en TP flishugger

1) Find den flishugger og tilbehør, som du er interesseret i. Læg varerne i kurven.
2) Udfyld dine kontaktinformationer, så vi kan sende dig dit tilbud.
3) Vent, og du vil hurtigst muligt modtage dit personlige tilbud - gratis og uforpligtende.

Så er det blot at finde din nye flishugger. Se udvalget her

 

TP 100 Mobil med Vanguard motor

TP 100 Mobile er ideel til at tynde ud i buskads. Maskinen kan flishugge grene og mindre træer op til 100 mm i diameter i haver, parkanlæg, på kirkegårde, i boligforeninger etc. TP 100 Mobile er en kompakt maskine, der ikke optager meget plads. Bredde 74 cm. Samtidig giver konstruktionen et godt indtræk helt uden brug af valser. Udstyret med manuel tilkobling og E-Start TP 100 Mobile er en robust tromlehugger med tragt 55º fra vandret Udstyret med 2 stk. vendbare knive og 1 stk. modstål El-start B&S VANGUARD Benzinmotor Tankkapacitet på 8,5 liter Uden hydraulisk Mover Mulighed for tilvalg af fronthjul og mover som på billedet..

Læs mere
100 mm
314 kg
5 - 20 mm
Benzin
18 Hk
8,5 L
4 L/T
Nej

53.037 DKK

TP 165 Mobile P Kohler motor

TP 165 MOBIL med Kohler motor (Benzin) let-vægter, let-at-håndtere og manøvre. Ideel for anlægsgartneren og til udlejning. De to hydrauliske valser giver et stærkt og aggressivt indtræk. TP Pilot (omdrejningsvagt) inkluderer bl.a. jobtimer samt kontrol af start/stop af de 2 valser.  TP 165 MOBIL er ideel til flere former for landskabspleje, fx. ved vedligehold af golfbaner, parker og kirkegårde. TP 165 MOBIL har 2 hydrauliske indtræksvalser, hvor den overliggende valse er produceret med tandlameller i slidstål, hvilket giver et stærkt og aggressivt indtræk. Flisen, som produceres, er 8 mm i længden og meget ensartet, da træet hugges i en vinkel af 90 grader Mulighed for tilvalg af det højdejusterbare udkasterrør TP VARIO SPOUT, hvor du selv vælger, hvor flisen lander - og du er sikret nem opbevaring i garager og lignende 3 ÅRS TP GARANTI inkluderet Med manuel kobling og benzinmotor med el-starter Med omdrejningsvagt TP PILOT + EU godkendt trail..

Læs mere
175 mm
680 kg
12 mm
Benzin
Vandret
23 HK
25 LITER
5 L/T
TP Pilot+
270°

149.736 DKK

TP 175 Track Z.E.

Her får du en flishugger, der er særdeles velegnet til alsidig brug i kuperet terræn. Fjernbetjening til styring af hastighed og fødder er standard. Larvefødderne kan justeres til smal eller bred bælteposition. Kom nemt i gang med omdrejningsvagten TP PILOT+ og TP EASY CONTROL, som bl.a. forhindrer overbelastning af motoren. Knivsystemet TP OPTICUT resulterer i både mere ensartet fliskvalitet og et lavere energiforbrug. Emissionsfri - med elektromotor og batteri Mulighed for tilvalg af TP Vario Spout - højdejusterbart udkasterrør for lettere opbevaring og styring af flisudkast Lave service- og veldigeholdelsesudgifter City and Eco-friendly  Særdeles velegnet til alsidig brug i kuperet terræn Larvefødderne kan justeres til smal eller bred bælteposition og har 2 hastigheder 3 ÅRS TP GARANTI  Med omdrejningsvagten TP PILOT + og TP EASY CONTROL Øget sikkerhed - med fjernbetjening Maskinen er illustreret med TP Vario Spout..

Læs mere
175 mm
1200 kg
4 - 12 mm
EL
TP PILOT +
270°

TP 100 PTO

TP 100 PTO er en kompakt og robust tromleflishugger med stor kapacitet. Den kompakte TP 100 PTO flishugger er særdeles anvendelig, hvor pladsen er trang og traktorens effekt er under 40 HK. God til vedligehold af fx parker, kirkegårde, kommuner, golfbaner og boligselskaber.  TP 100 PTO er en kompakt og robust tromleflishugger med stor kapacitet Særdeles anvendelig, hvor pladsen er trang og traktorens effekt er under 40 hk Den lodretstående tragt giver et effektivt indtræk Med to vendbare knive Til vedligehold af f.eks. parker, kirkegårde, kommuner, golfbaner og boligselskaber Dækket af tre års produktgaranti  ..

Læs mere
100 mm
195 kg
8 - 20 mm
270°
15 HK
40 HK
540
Nej

30.179 DKK